Over ons

Atelier 't Wolhuisje is een begrip in Woudenberg en omgeving, Sinds 1994 verkopen wij breigarens en fournituren tevens zijn wij actief met het machinaal borduren van bedrijfskleding, Bij ons kunt u voor het borduren van uw logo al terecht vanaf enkele stuks. Leuk zijn ook de gepersionaliseerde geboorte kado's zoals naar wens geborduurde plaatjes op baby artikelen. Sinds 2012 kunt u ook bestellingen plaatsen via onze webwinkel op internet

Assortiment

In onze webwinkel op internet vindt u slechts een deel uit ons assortiment.
We doen ons uiterste best om nieuwe produkten zo snel mogelijk toe te voegen.

Wij voeren een mooie kwaliteit badtextiel van 500 gram/m2,ook zijn er leuke borduurpakketten, tafellakens, dekservetten, kruissteekkussens via onze webwinkel te bestellen.

Borduurvoorbeelden

Bestel nu ook uw geborduurde geboorte kado's via onze webwinkel o.a. diverse leuke knuffels slabs en badjasjes geborduurd met naam en of plaatje. (Voor meer informatie of het sturen van de te borduren plaatjes kunt u contact per e-mail opnemen.)

Borduurmachine

Onze borduurmachines zijn computergestuurd. Voor een borduring dient daarom altijd een borduurprogramma aangemaakt te worden in de computer. Zo'n borduurprogramma is in het ene geval eenvoudiger dan in het andere geval. U kunt zich wellicht voorstellen dat een naam in een standaard lettertype een stuk eenvoudiger is dan het namaken van een logo in veel kleuren.

Voor het borduren leveren wij een complete kleding lijn, hierin vindt u promotionelekleding en bedrijfskleding

Atelier 't Wolhuisje

Ekris 83

3931 PV Woudenberg

Kvk: 32154233

BTW nr: NL001957804B81